Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kermis FM weer 10 dagen in Tilburg

Tijdens de Tilburgse Kermis is ook dit jaar de evenementenzender Kermis FM in de lucht. Tot en met zondag 30 juli komen weer veel bekende namen uit de radiowereld langs in de studio om een gastprogramma te maken.

Toekomst Fresh FM nog steeds onzeker

Het is nog altijd onzeker of de regionale zender Fresh FM kan blijven uitzenden via de ether. Het Agentschap Telecom (AT) heeft de vergunning van kavel B05 nog steeds niet verlengd. Onduidelijk is nog of de vergunning verlengd gaat worden, zo...

Radio Veronica herhaalt Album Top 750

Radio Veronica gaat deze zomer de Album Top 750 weer herhalen. De oude lijst is te horen vanaf aanstaande maandag (24 juli). De lijst wordt twee weken lang uitgezonden van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 22.00 uur.

Bnn strikt bekende Nederlanders voor Risky Rivers

Bnn komt met een nieuw entertainment programma met bn'ers. Wat gebeurt er wanneer twee bekende Nederlanders onervaren een boot instappen, de peddels pakken en samen een stroomversnelling induiken?

Art Rooijakkers en Richard Groenendijk bij Canal Parade

[Update] Amsterdam kleurt roze tijdens de 21e editie van de Amsterdam Gay Pride, met als hoogtepunt de wereldberoemde Canal Parade op zaterdag 5 augustus. Ook dit jaar doen Art Rooijakkers en Richard Groenendijk weer verslag van de botenparade.

OUTtv en TLC vieren Pride samen

OUTtv en TLC gaan dit jaar samenwerken. Tijdens de Pride Week op TLC zijn de tv-programma's 'Buitengewoon Chiel' en 'Thom’s Warehouse' op OUTtv te zien. In dezelfde periode zendt OUTtv de TLC-serie 'Louisa en Rosanna, Onze Transgender Liefde'...