Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Caz - 2006

Caz 2006

Caz! heeft de studio op de zesde etage van één van de twee gebouwen van SBS in Amsterdam. De panden liggen naast elkaar in het Rietlandpark, in de buurt van het Centraal Station.

Als het donker is, veranderen de ramen door middel van lichten in volumemeters. Hoewel bij de ingang het logo van Caz! nog niet te zien is, hangt het pand wel vol met posters van het radiostation.

Montage

Caz 2006

Jelmer Gussinlo is in 2004 meegenomen door Rob Stenders van 3FM naar Yorin FM. Nu is hij werkzaam voor Caz!. Op de foto hierboven is hij bezig met het maken van een promo voor de ochtendshow van Jeroen Kijk in de Vegte in ProTools.

Op de onderste foto showt hij de grafische weergave van wat volgens hem ‘de mooiste doorstart allertijden’ is. Deze heeft hij op een tweede computer in het montagehok gemaakt met het programma Dalet. Helaas is de doorstart uitgezonden om kwart over drie ’s nachts…

Reservestudio

Caz 2006

Als de hoofdstudio niet functioneert, is er een alternatief beschikbaar. De ruimte wordt ook gebruikt door Jelmer Gussinklo wanneer hij bezig is met het produceren van de ochtendshow van Jeroen Kijk in de Vegte. Hij selecteert dan de bellers die in de uitzending komen.

 

Studio (1)

Caz 2006

Op de foto hierboven is Miranda van Holland druk bezig met het produceren van de show van Marisa Heutink. Ze kiest onder andere de ‘Gek van de Werkplek’ en de deelnemer aan het spelletje ‘Bedrijfskunde’. De foto hieronder toont de plek van de nieuwslezer in de studio. Op het computerscherm is het nieuws en de verkeers- en flitsinformatie te zien.

 

Studio (2)

Caz 2006

De DJ’s van Caz! hebben niets te klagen over de studio, want hij is van alle moderne technieken voorzien. Zo kunnen er bijvoorbeeld telefoongesprekken gemonteerd worden met VoxPro. De DJ’s van Caz! kijken uit op de skyline van Amsterdam.