Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alec Baldwin in toneelstuk Orphans op Broadway

Shownieuws

Alec Baldwin gaat in het toneelstuk Orphans spelen. De acteur zal komend voorjaar te zien zijn op Broadway, bevestigen de producenten van het theaterstuk.

(Novum/AP) - Alec Baldwin gaat in het toneelstuk Orphans spelen. De Amerikaanse acteur zal komend voorjaar te zien zijn op Broadway, bevestigen de producenten van het theaterstuk.

Het stuk gaat over twee broers die wees zijn en wonen in een vervallen rijtjeshuis in Philadelphia. Ze besluiten een rijke man te ontvoeren. De rest van de cast en de precieze data worden later bekendgemaakt.

De laatste keer dat de 54-jarige acteur op Broadway stond was in 2004 in Twentieth Century. Eerder speelde hij in 1992 Stanley Kowalski in A Streetcar Named Desire. Voor deze rol werd hij genomineerd voor een Tony en in 1995, toen hij dezelfde rol speelde in de televisiefilmversie, voor een Golden Globe.

Baldwin is onder meer bekend van zijn rol als Jack Donaghy in de tv-serie 30 Rock. Ook speelde hij in films als My Sister's Keeper, The Departed, The Good Shepherd en The Aviator.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen