Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fergie geen jurylid in Amerikaanse X Factor

Shownieuws

Fergie is deze zomer niet te zien als jurylid in het tweede seizoen van de Amerikaanse editie van X Factor. De Black Eyed Peas-zangeres heeft het te druk.

Fergie is deze zomer niet te zien als jurylid in het tweede seizoen van de Amerikaanse editie van X Factor. De Black Eyed Peas-zangeres heeft het naar eigen zeggen te druk om plaats te nemen achter de jurydesk. "Ik heb er geen tijd voor", zegt Fergie tegen entertainmentprogramma Access Hollywood.

"Als ik aan zoiets mee zou doen dan wil ik me er volledig in storten, die ruimte heb ik nu niet." De zangeres denkt dat ze de kandidaten nu niet goed kan begeleiden. "Het is niet eerlijk tegenover de deelnemers om mee te doen en er niet volledig voor ze te kunnen zijn."

De 36-jarige zangeres is nooit officieel benaderd, maar zou net als een jaar geleden hoog op het lijstje staan van X Factor-bedenker Simon Cowell. "Ik houd van Simon en vind de show geweldig, maar net als vorig jaar is het niet het juiste moment." Fergie wil zich nu vooral op zichzelf richten. "Ik heb acht jaar lang getoerd en dat is heel zwaar. Ik moet nu gewoon thuis zijn."

De talentenjacht was wereldwijd een tv-succes, maar het eerste seizoen van de Amerikaanse editie scoorde vorig jaar matig. Cowell zette juryleden Paula Abdul en Nicole Scherzinger achteraf uit de jury, ook presentator Steve Jones moest zijn biezen pakken. Platenbaas L.A. Reid mag wel terugkeren achter de jurydesk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen