Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Vrienden van Amstel Live op Radio 2

Medianieuws

De publiek zender Radio 2 doet vrijdag (27 januari) vanaf 19.00 uur rechtstreeks verslag van muziekfeest "De Vrienden van Amstel Live" vanuit het Rotterdamse Ahoy. Radio 2 luisteraars horen het concert met voor- en nabeschouwing. De publieke muziekzender staat daarnaast vrijdag de hele dag in het teken van Nederpop.

Presentatoren Ron Stoeltie en Bert Haandrikman blikken vanaf 19.00 uur met interviews en sfeerbijdragen vooruit op De Vrienden van Amstel Live. Vanaf 20.15 uur horen luisteraars het volledige concert. Na de show wordt tot 1.00 uur nagepraat met artiesten.

Deze editie van De Vrienden van Amstel Live beklimmen Kane, Rowwen Heze, De Dijk, Jan Smit, Van Velzen, Jurk, Barry Hay, Xander de Buisonjé, Waylon, Trijntje Oosterhuis en Racoon het podium. De presentatie van het concert is in handen van Xander de Buisonjé.

Radio 2 staat vrijdag in het teken van Nederpop. Het publieke muziekstation draait louter en alleen platen van Nederlandse bodem en sluit de dag spetterend af met De Vrienden van Amstel LIVE!

Twee extra avonden Vrienden van Amstel
Vanwege grote belangstelling komen er volgend jaar januari twee extra avonden van Vrienden van Amstel Live. Op de kaartverkoop voor de vijftiende editie ontstond na het eerste concert van dit jaar een 'ware stormloop'. Daarom besloot de organisatie van Vrienden van Amstel Live niet vier maar zes concerten te organiseren.

De zes shows van volgend jaar vinden op 19, 20, 23, 24, 25 en 26 januari plaats. [RadioWereld.NL/Novum]

Gerelateerde Artikelen