Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gestolen vrachtwagen Frans Duijts terecht

Shownieuws

De gestolen vrachtwagen van Frans Duijts is terecht. Het voertuig stond in Bennekom. De wagen werd vrijdag gestolen bij het sloopbedrijf van Duijts' familie.

De gestolen vrachtwagen van Frans Duijts is terecht. Het voertuig werd gevonden in Bennekom, twittert de volkszanger vrijdag. De wagen werd vrijdagnacht gestolen bij het sloopbedrijf van de familie Duijts. Volgens Omroep Gelderland ontving de politie een tip.

"Yes! De vrachtwagen is terecht", juicht Frans op Twitter. "Hij is gevonden in Bennekom. Blij." De volkszanger beloofde eerder deze week dat hij een concert zou geven in ruil voor de wagen. Of hij dat ook gaat doen, is nog niet duidelijk. Volgens het management van de zanger hangt dat af van de politie. "Als er daadwerkelijk iemand heeft getipt, zal Frans die belofte zeker nakomen."

Frans is nog niet herenigd met het gestolen voertuig. "Nee, de vrachtwagen staat nog niet op het terrein van het bedrijf. Hij is pas net teruggevonden." Ook is nog niet duidelijk of er schade is aan de vrachtwagen.

Duijts stapte maandag nog naar de politie om aangifte te doen tegen een man die via Twitter beweerde zijn vrachtwagen te hebben gestolen. De onbekende man beloofde de truck terug te brengen als Frans zou stoppen met zingen. Later biechtte de man op dat het om een grapje ging.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen