Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joey van der Velden vervangt Maurice Verschuuren

Medianieuws

Joey van der Velden neemt de plek van Maurice Verschuuren over bij Q-music. Joey van der Velden, voorheen te horen als nachtjock bij Q-music, volgt vanaf 16 oktober Verschuuren op tussen 12.00 en 15.00 uur op de zondagmiddag. Maurice Verschuuren had geen tijd meer om radioprogramma's te maken bij Q.

Joey van der Velden komt uit de talentenvijver. Q geeft nieuw talent namelijk alle mogelijkheid en ruimte om door te groeien.

Zo is het station, voor iedereen tot 25 jaar met DJ-ambities, gestart met het opleidingsinstituut Q-college.

Reuvekamp, programmadirecteur: "Q-music staat erom bekend een kweekvijver voor nieuw talent te zijn. Met de doorstroom van Joey maken we die reputatie opnieuw waar."

Joey van der Velden: "Ik zou graag de cowboy van de Nederlandse radio willen worden en zie er erg naar uit om elke zondagmiddag in die rooie dop te toeteren." Joey is naast DJ ook presentator/acteur en was onder andere te zien in speelfilms als Ellis in Glamourland en Sint en in series als Kinderen geen bezwaar, De Hoofdprijs en Costa! De Serie. Ook presenteerde Joey Jetix Studio en ZipZoo.

Maurice Verschuuren: Om me volledig te kunnen richten op mijn stemmenwerk en het uitbouwen van mijn bedrijven, zal ik de komende tijd op radio sabbatical gaan." Verder zegt hij: "Ik heb in 10 jaar bij heel veel gave radiostations mogen werken en zal zeker te horen blijven op de radio. Het succes van mijn andere werk zorgt ervoor dat ik tijd moet vrijmaken om me daarop te kunnen focussen." Maurice Verschuuren blijft nog regelmatig op Q te horen als inval deejay." [RadioWereld.NL]

Gerelateerde Artikelen