Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Uw Vliegende Radiowereld in de Foxende Staten (deel 24-interim)

Columns

Ja, daar ga je dan. De ene dag maak je je nog verschrikkelijk druk om de gebroken belofte van een ander, en de volgende breek je je eigen. Hypocriet? Ja. Gedwongen door de omstandigheden? Ook ja. Want het is eigenlijk wel leuk om jullie ook een beetje te klieren op de manier die FOX mij leert.

Anyway, ik had dus beloofd dat ik vandaag of in ieder geval zo snel mogelijk jullie zou laten weten hoe Joe Millionaire afgelopen was. En dat ga ik lekker niet doen. De spanning is er namelijk af voor mij en nu kan ik jullie lekker in spanning houden. Ik begin zowaar te begrijpen waarom FOX deze geintjes uithaalt. Wahhahhahhaaa (Maniacale lach).

Wat corrumpeert macht toch. Heerlijk.

Wat er echt aan de hand is, is dat FOX ons vanavond na de ontknoping nog een 'aftermath' uitzending beloofd heeft. En ik wil de inhoud daarvan graag behandelen samen met de ontknoping uitzending.

Dit korte columnpje is er alleen om jullie dat te laten weten. Omdat ik niet wil dat jullie denken dat ik jullie vergeten ben. En om jullie nog een weekje langer in spanning te houden.

Een tipje dan? Ik had geen gelijk. Joe was niet stiekem toch rijk. En alles was niet in scene gezet door FOX. Wat er wel aan de hand was? Dat zul je zelf moeten uitzoeken. Erg spannend was het toch niet hoor. Of je zoekt het even op. Staat vast wel op internet.

Groet,

Jasper
Uw Vliegende Radiowereldreporter,
die dit keer iets te vroeg lachte om alle sneeuwpaniek: er ligt 18" = 40 cm.

Gerelateerde Artikelen