Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul Walker ziet Yolanthe wel zitten

Shownieuws

Paul Walker zou graag iets met Yolanthe Sneijder-Cabau beginnen - als hij geen relatie had gehad. "Ik zou ik volmondig ja zeggen, maar ik heb al een vriendin."

Paul Walker zou graag iets met Yolanthe Sneijder-Cabau beginnen - als hij geen relatie had gehad. "Als ze van binnen net zo mooi is als ze eruit ziet, dan zou ik volmondig ja zeggen", zegt de Amerikaanse acteur over de Nederlandse presentatrice tegen Novum Nieuws. "Maar ik heb al een vriendin."

Yolanthe liet zich enkele jaren geleden in de Hitkrant ontvallen dat ze Walker een zeer aantrekkelijke man vond. "Als ik hem ooit ontmoet, pak ik 'm vol op zijn bek, ook al heeft hij een vriendin en kinderen", zei ze toen.

Dat vindt de 37-jarige hunk heel fijn om te horen. "Wel jammer dat ze al getrouwd is. Ik kreeg al helemaal zin", lacht hij nadat hem een foto van de 26-jarige Yolanthe in de handen is gedrukt. "Maar dat kan ik dus niet te hard zeggen, want dan kom ik in de problemen. Ze is een getrouwde vrouw." Vorig jaar trad Yolanthe in het huwelijk met voetballer Wesley Sneijder.

Walker is vanaf 5 mei naast Vin Diesel en Dwayne 'The Rock' Johnson te zien in de actiefilm Fast & Furious 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen