Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maurice Middendorp volgt Helga van Leur op bij RTL Weer

Medianieuws

Maurice Middendorp is vanaf donderdag de nieuwe weerman van RTL. Hij gaat de weerblokken in de avonduitzendingen van het RTL Nieuws en Editie NL presenteren. Hij volgt op Helga van Leur op die onlangs na twintig jaar afscheid nam.

Maurice Middendorp volgt Helga van Leur op bij RTL Weer Meteoroloog Maurice Middendorp is al een bekend gezicht bij RTL.

Hij presenteert het weer bij het RTL Ontbijtnieuws, RTL Z en op RTL 4 overdag. Daarnaast geeft hij de weerupdates op Buienradar.

Maurice Middendorp: “Ik ben ooit bij RTL terecht gekomen door de Facebookactie ‘Jij vs. Helga’ van Buienradar. Ik heb daarmee een stage bij Buienradar gewonnen en zodoende mijn eerste stappen bij RTL gezet. Buienradar is namelijk onderdeel van de RTL-nieuwsorganisatie. Nu is een logische volgende stap het presenteren van de avonduitzending van het RTL Weer.

Het Buienradar-team bestaat uit de volgende meteorologen: Amara Onwuka, Jennifer Faber, William Huizinga, Dennis Wilt, Nicolien Kroon en Maurice Middendorp. [Radio.NL]
Foto: RTL

Gerelateerde Artikelen