Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Marieke Elsinga weg bij RTL Late Night'

Medianieuws

De vaste co-host van Humberto Tan: Marieke Elsinga, stopt mogelijk bij RTL Late Night op RTL 4. Volgens het AD zou niet meer zo boteren tussen Marieke Elsinga en presentator Humberto Tan. Wanneer ze voor het laatst te zien is in de talkshow, is momenteel nog onbekend.

De 31-jarige Elsinga is een jaar de vaste sidekick van RTL Late Night-presentator Humberto Tan. Ze nam deze taak over van Luuk Ikink die nu dagelijks te zien is in RTL Boulevard. Humberto Tan wordt deze zomer tijdelijk vervangen door Beau van Erven Dorens.

Of dit voor Marieke het moment is om terug te keren naar haar oude werkgever Qmusic is niet bekend. Qmusic zoekt nog steeds een vervanger(s) voor een nieuwe ochtendshow na het vertrek van Wietze de Jager. Marieke zou de overstap naar Qmusic hebben ontkend.

Vóór RTL Late Night was Elsinga naast Qmusic ook werkzaam voor het regionale station NH. In de Coen en Sandershow op Radio 538 maakte Marieke onlangs ook nog bekend dat ze dit jaar mee doet aan Expeditie Robinson (RTL 5). [Radio.NL]
Foto: Qmusic

Gerelateerde Artikelen