Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Het geluid vervroegd terug op Qmusic

Medianieuws

Het Geluid is terug op Qmusic. Sinds dinsdag kunnen luisteraars weer raden en veel geld winnen. Het is opvallend dat Qmusic midden in de vakantie begint met het spelletje, want normaal start Het geluid pas eind augustus.

Het geluid vervroegd terug op Qmusic Bij het radiospelletje “Het Geluid” krijgen luisteraars een geluid te horen. Wie het raadt, wint het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is.

Standaard is Het Geluid 2.500 euro waard en elke keer dat er op Qmusic een fout antwoord wordt gegeven, wordt Het Geluid 100 euro meer waard. Het spel wordt elke werkdag tussen 7 en 19 uur gespeeld.

Nieuw dit jaar is dat luisteraars mee kunnen doen als radiospeler en als app-speler. Als Het Geluid een waarde heeft bereikt van 10.000 euro, kun luisteraars vanaf dat moment ook ieder uur meespelen met de Qmusic-app.

App-spelers dienen dan te bepalen of ze het op dat moment eens zijn met de radiospeler of niet. Is het antwoord dat de radiospeler geeft juist, dan wordt er 10.000 euro verdeeld onder alle app-spelers die voor ja hebben gekozen tijdens die ronde.

De laatste keer dat Qmusic Het Geluid speelde was overigens in januari van dit jaar. Toen startte het radiostation met een nieuwe middagshow en hoopte het op deze manier weer wat extra luisteraars te trekken na het Top 2000 geweld van Radio 2. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen