Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zeezender Radio Veronica dag op 31 augustus in Museum RockArt

Medianieuws

In Museum RockArt vindt op donderdag 31 augustus de 'Zeezender Radio Veronica Dag' plaats. Museum RockArt beheert in samenwerking met Stichting Norderney voor een belangrijk deel het cultureel erfgoed van de Zeezender Radio Veronica. Samen zorgen zij ervoor dat al deze herinneringen behouden zullen blijven.

Zeezender Radio Veronica dag op 31 augustus in Museum RockArt In Museum RockArt zal tot in lengte van jaren de geschiedenis van de Zeezender Radio Veronica een prominente rol blijven vervullen. Het behoort immers tot het Cultureel Nederlands Historisch Erfgoed.

31 augustus 1974 is een datum om nooit te vergeten en die ook in de toekomst nooit vergeten mag worden, een datum die niet meer weg te denken is uit de geschiedenislijn van Nederland. Museum RockArt organiseert daarom jaarlijks op 31 augustus de Zeezender Radio Veronica Dag waar met veel muziek en mooie verhalen terug gekeken wordt op een mooie periode. Het museum is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland en is deze dag geopend van 11.00 tot 18.00 uur. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen