Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen van Inkel vertrekt definitief bij Radio Veronica

Medianieuws

Jeroen van Inkel vertrekt definitief bij Veronica. De inmiddels 56-jarige deejay komt niet meer terug bij het landelijke radiostation, zo heeft hij eindelijk bevestigd. Door gezondheidsproblemen was Van Inkel al sinds april niet meer te horen op Veronica.

Jeroen van Inkel vertrekt definitief bij Radio Veronica Het is niet bekend of andere radiostations nog interesse hebben in Van Inkel.

Zijn contract bij Radio Veronica loopt officieel per 1 september af.

Jeroen van Inkel was sinds begin dit jaar op zaterdag en zondag tussen 12 en 16 uur te horen op Radio Veronica. Daarvoor presenteerde hij twee jaar lang de ochtendshow op de zender.

Tegenover De Telegraaf verklaart Van Inkel: "Radio Veronica heeft begin dit jaar gekozen voor een nieuwe koers. Daardoor ben ik van de ochtend naar het weekend verhuisd. En nu blijkt dan ook dat mijn contract niet wordt verlengd."

Stoppen met werken wil de 56-jarige deejay nog niet: "Ik heb zeker de ambitie om de komende jaren vijf dagen per week te werken. Ik ben met verschillende zenders in gesprek en dat kan ook zomaar een van de Talpa-stations zijn.” Talpa Radio bezit naar Radio Veronica ook Radio 538, Sky Radio en Radio 10. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen