Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sander de Heer nieuwe eindredacteur ochtendshow Qmusic

Medianieuws

Voormalig Radio 2-deejay Sander de Heer gaat aan de slag bij Qmusic. Bij de landelijke commerciële zender wordt hij eindredacteur / regisseur van de ochtendshow. De Heer presenteerde ruim 12 jaar de ochtendshow op Radio 2. Recent werkte hij achter de schermen bij RTL Late Night.

Sander de Heer nieuwe eindredacteur ochtendshow Qmusic“Onderweg naar de redactie van RTL late Night kwam ik steeds langs het pand van Qmusic,” zo schrijft De Heer op Instagram.

“Ik kon het niet laten. Proost op mijn nieuwe job als eindredacteur/regisseur van de ochtendshow! Ik heb heel veel zin om met een groep enthousiaste jonge mensen creatieve, muzikale en spannende ideeën te bedenken!”

Over hoe de ochtendshow van Qmusic er vanaf komend najaar uitziet is nog niets bekend. Sinds Wietze de Jager ziek thuis zit, na een conflict met zijn compagnon Mattie Valk, presenteert Valk de show samen met Wim van Helden. Momenteel nemen Kai Merckx en Mandy Woelkens de honneurs waar.

Onder druk van het dalende marktaandeel lijkt Qmusic flink te investeren in talent. Naast de komst van De Heer, werd onlangs bekend dat Martijn Biemans de overstap maakt van Radio 538 naar Qmusic. Hij gaat de muziekredactie versterken. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen