Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Night at the Park en Parkpop bij Omroep West op radio en tv

Medianieuws

Omroep West is komend weekend (24 en 25 juni) bij de derde editie van 'Night at the Park' en de 36ste editie van 'Parkpop' via radio en tv. Optredens zijn er onder andere van UB40), Level 42 en Paul Young. Dit jaar is Omroep West ook op vrijdag aanwezig bij de allereerste Parkpop Downtown.

Night at the Park en Parkpop bij Omroep West op radio en tv Op zondag (25 juni) zendt de regionale zender TV West van 18.00 tot 21.45 uur concerten uit van Night at the Park en liveconcerten van Parkpop.

Presentatoren Paul van Berkel en Nicolette Krul nemen de kijkers bij dit Haagse popevent mee in hun tocht langs artiesten en bezoekers. We zien optredens van onder meer  UB40 (feat Ali, Astro & Mickey), Level 42 en Paul Young (Night at the Park) en De Règâhs, La Pegatina en Causes (Parkpop).

Herhaling
Om 22.00 uur volgt op TV West een uitgebreide samenvatting van Parkpop en Night at the Park. De samenvatting van dit Haagse popweekend is ook te zien op maandag 26 juni tot 17.00 uur.

Radio West
Ook op radio is Parkpop te volgen. Verslaggevers houdwn de luisteraars elk uur op de hoogte met nieuwtjes en interviews. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen