Kies je favoriete radiostation

Dossiers

‘RTL Summer Night’ in juli en augustus vanaf half tien bij RTL 4

Medianieuws

RTL 4 zet deze zomer in op doorlopende actualiteit. Vanaf 3 juli wordt ‘RTL Late Night’ omgedoopt tot ‘RTL Summer Night’, iedere doordeweekse dag van 21.30 uur tot 23.00 uur met Beau van Erven Dorens. ‘RTL Boulevard’ is er in de zomer twee keer per avond.

De gehele zomer is de reguliere uitzending te zien om 18.35 uur. Vanaf 23.00 uur is ‘RTL Boulevard’ weer terug met een late uitzending met herhalingen.

Programmadirecteur Erland Galjaard: "Vorig jaar hebben we veel positieve ervaring opgedaan met het doorprogrammeren van ‘RTL Late Night’ en ‘RTL Boulevard’ tijdens de vakantieperiode. Daarom zetten we daar deze zomer met anderhalf uur 'RTL Summer Night' en tweemaal ‘RTL Boulevard’ nog uitgebreider op in."

Tussen het ‘RTL Nieuws’ en ‘RTL Summer Night’ is er iedere dag ruimte voor entertainment. De maandagavond blijft ook in de zomer het terrein van ‘Helemaal Het Einde!’. Linda de Mol sluit de zomer van RTL 4 af met opvallende gasten in ‘Linda’s Zomerweek’.

Weekendeditie ‘RTL Boulevard’
Na de zomer krijgt ‘RTL Boulevard’ een weekendversie. Galjaard: “We merken dat de nieuwe vorm van ‘RTL Boulevard’ heel goed aanslaat in de doelgroep. Na de zomer starten we dan ook met ‘RTL Boulevard’ op zaterdag en zondag, zodat we zeven dagen in de week bovenop de actualiteit zitten met veel aandacht voor alle nieuwspijlers.”

De programmering op doordeweekse zomeravonden begint om 18.00 uur met RTL Nieuws, RTL weer en Editie NL. Daarna volgen: 18.35 uur RTL Boulevard, 19.30 uur RTL Nieuws, 20.00 uur Wisselende programmering, 21.30 uur RTL Summer Night, 23.00 uur RTL Boulevard en 23.30 uur RTL Nieuws. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen