Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen van Inkel na lange vakantie ziek thuis

Medianieuws

[Update] Vaste luisteraars van Radio Veronica zal het niet onopgemerkt gebleven zijn: Jeroen van Inkel is al geruime tijd afwezig bij de landelijke zender. Na een lange vakantie blijkt de deejay nu ziek thuis te zitten, zo bevestigt Talpa Radio.

Jeroen van Inkel na lange vakantie ziek thuis Wat Van Inkel precies heeft wil de persdienst van Talpa Radio niet zeggen. Ook kan/wil het niets zeggen of zijn afwezigheid voor lange of korte duur is.

Ook de Van Inkel zelf is onbereikbaar voor commentaar.

Waar de radiodeejay eind april nog tegen Radio.NL verklaarde “had veel dagen dus lekker lange vakantie, in mei ben ik er weer” en begin mei nog commentaar gaf in RTL Boulevard op de breuk tussen Mattie & Wietze, blijven vragen nu onbeantwoord.

Tegenover het AD verklaart Van Inkel echter: “Het is een privégelegenheid, maar ik ben op dit moment gewoon niet in staat om op vaste basis een programma te maken.” Een terugkeer op de radio op korte termijn sluit hij uit.

Opmerkelijk is dat de deejay afgelopen vrijdag wel te gast was in RTL Live om over zomerhits te praten. Inmiddels wordt er in Hilversum al druk gespeculeerd of er niet meer aan de hand is.

Jeroen van Inkel was sinds begin dit jaar op zaterdag en zondag tussen 12 en 16 uur te horen op Radio Veronica. Daarvoor presenteerde hij twee jaar lang de ochtendshow op de zender. Maurice Verschuuren vervangt de deejay momenteel in het weekend. [Radio.NL]
Foto: Radio Veronica

Gerelateerde Artikelen