Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mattie Valk gaat zonder Wietze de Jager verder op Qmusic

Medianieuws

Het populaire ochtendduo Mattie Valk en Wietze de Jager gaat waarschijnlijk uit elkaar. Qmusic-zenderbaas Iwan Reuvekamp heeft bevestigt dat Mattie Valk aan boord blijft bij de landelijke radiozender. De toekomst van Wietze is onzeker. Hij zit sinds enkele dagen ziek thuis.

Mattie Valk gaat zonder Wietze de Jager verder op Qmusic Iwan Reuvekamp, Programma Directeur van Qmusic: "We zijn heel blij dat Mattie heeft bijgetekend en ook de komende jaren bij Qmusic te horen zal zijn.

De afgelopen maanden hebben we veel gesproken met zowel Mattie als Wietze. Heel graag zouden we met beide dj’s verder willen gaan, ik ben dan ook verbaasd over de recente berichtgeving.

De deur bij Qmusic heeft altijd voor Wietze opengestaan.

Mattie Valk blijft in iedergeval bij Qmusic. Hij wilde donderdag nog niet reageren op de geruchten. Vrijdagmorgen zal hij tijdens de ochtendshow een reactie geven rondom de soap van de twee deejays.

Volgens De Telegraaf is Wietze verbijsterd over het besluit van Mattie. Hij zou achter de rug van zijn naatje om met Qmusic hebben onderhandeld. In een Appje zou hij de samenwerking met Wietze hebben opgezegd.

Mattie en Wietze zouden in gesprek zijn met Sky Radio om de ochtendshow te gaan presenteren. De deal zou al zo goed als rond zijn. De non-stopzender zou beide heren 4 ton per jaar hebben geboden. Qmusic zou Mattie zes ton per jaar en een elektrische auto van Tesla hebben geboden. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen