Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Qmusic deejays na vijf dagen verlost van handboeien

Medianieuws

Mattie & Wietze besloten dat één week lang samen geboeid leven de ultieme relatietest zou zijn om hun 5-jarig jubileum te bekronen. Na vijf intensieve dagen voor Mattie & Wietze, zijn ze vrijdag 'officieel' bevrijd door Kensington.

De dj's zijn uitgeput van de week, maar kijken met veel trots terug. Wietze: 'Wat een bizar gekke week! We hebben zoveel gedaan, we zaten in totaal 96 uur aan elkaar. Ik kijk wel weer uit naar de hele kleine dingen wat betreft mijn vrijheid, zoals in mijn eentje naar het toilet gaan.

Ook Mattie had het niet anders willen doen: 'Iemand vroeg me, zou je iemand weten met wie je dit nog een keer zou willen doen? Nee, heel simpel, dus Wietze, de enige met wie ik dit kan doen en gedaan heb, ben jij. Ik vond het een te gekke week!'.

Niet alleen maakten ze geboeid de ochtendshow, maar voerden ze ook iedere dag activiteiten uit die waren gekozen door de luisteraars van Qmusic. Zoals geboeid een bouwpakket in elkaar zetten, het uitlaten van acht honden tegelijk, zwemmen, bowlen en op date gaan. Op maandag 10 april werden Mattie & Wietze door Paul de Leeuw in de boeien geslagen. [Radio.NL]

Foto's: Qmusic

Gerelateerde Artikelen