Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Edwin Evers blijft ochtendshow maken bij Radio 538

Medianieuws

In Hilversum zijn de ochtendshows het gesprek van de dag. Gaan Mattie Valk en Wietze de Jager een programma maken op Radio 538? Verhuist Edwin Evers van Radio 538 naar Sky Radio? Die geruchten gaan onder andere al ruim een week door de wandelgangen.

Edwin Evers is daar heel duidelijk in. “Even voor de duidelijkheid: het is wat mij betreft niet het geval. Kijk, ik heb altijd gezegd, ik ga niet nog ergens anders ooit een ochtendshow presenteren dan bij 538. Dat zeg ik hierbij nog een keer. Dat dat maar duidelijk is.”

Edwin Evers zit komende maandag, tweede paasdag, al weer 17 jaar bij Radio 538.

De deejay heeft bij Radio 538 een contract tot en met 2018. Dus voorlopig is ‘Evers Staat Op’, het best beluisterde ochtendprogramma op de Nederlandse radio, nog te horen op 538. Dit doet hij samen met Niels van Baarlen, Rick Romijn en nieuwslezer Henk Blok.

Of de ochtendshow van Qmusic met Mattie Valk en Wietze de Jager nog lang doorgaat is onduidelijk. Daarover is veel onzekerheid. Is de rondleiding bij Talpa Radio een onderhandelingstactiek of hebben ze echt interesse in een nieuw radiostation? [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen