Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Qmusic geeft opnieuw een muzikale wereldreis weg

Medianieuws

Ook dit jaar geeft het landelijke radiostation Qmusic een luisteraar samen met een introduce de kans om wereldwijd de beste liveshows van topartiesten te bezoeken. Dit keer staan Coldplay, Justin Bieber, The Weeknd, Ed Sheeran, Bruno Mars en Shawn Mendes op het programma.

Qmusic geeft opnieuw een muzikale wereldreis weg De winnaar van de Q-live tickets World Tour bezoekt concerten van deze artiesten natuurlijk niet in Nederland, maar op toplocaties elders in de wereld.

Zo vliegt de winnaar naar Tokio voor Coldplay, terwijl Justin Bieber in Costa Rica, The Weeknd in San Francisco, Ed Sheeran in Londen, Bruno Mars in Manchester en Shawn Mendes in Berlijn bekeken gaan worden. Dit alles in een reis die op 18 april van start gaat en op 5 mei eindigt.

Om kans te maken op deze muzikale wereldreis kunnen luisteraars zich opgeven via de website van Qmusic. Tot en met vrijdag 31 maart wordt elke werkdag tussen 6 en 24 uur een kandidaat gebeld. De opdracht is simpel: beantwoord een vraag over één van de Q-live tickets World Tour artiesten.

Bij een goed antwoord belandt deze kandidaat in de Q-live tickets World Tour Hotseat. Zolang de kandidaat vragen goed blijft beantwoorden blijft deze in de Hotseat zitten. Bij een fout antwoord komt de Hotseat vrij en mag een nieuwe kandidaat instappen.

Wie op vrijdag 31 maart ná de laatste ronde bij Stephan Bouwman in de Hotseat zit, wint de prijs. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen