Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eerbetoon aan Kitty Courbois met film Monte Carlo op NPO 2

Medianieuws

Naar aanleiding van het overlijden van actrice Kitty Courbois op 12 maart zenden NPO 2 en de VPRO komende vrijdag (17 maart) om 22.55 uur de Nederlandse film 'Monte Carlo' uit 2001 uit. Kitty Courbois (79) wordt vrijdag ook begraven in Amsterdam. De actrice overleed aan de gevolgen van een hersenbloeding.

Eerbetoon aan Kitty Courbois met film Monte Carlo op NPO 2 De film 'Monte Carlo' gaat over de rijke weduwe Constance (Kitty Courbois) die nog één keer door het landschap van Frankrijk naar Monaco wil rijden.

NPO 2 herhaalt zondagavond om 23.35 uur ook een uitzending van Opium. Daarin spreekt presentator Cornald Maas in 2012 met Courbois over haar loopbaan en leven. Ook vrienden, familie en collega's komen aan het woord.

Wie een aanvullend pakket heeft kan voorafgaand aan de film 'Monte Carlo' op NPO Best om 22.05 uur een aflevering van Villa Felderhof uit 1996 zien. Daarin zijn Kitty Courbois en Jan des Bouvrie te gast bij Rik Felderhof in zijn buitenhuis aan de Côte d'Azur in Frankrijk. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen