Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tim Hofman gaat verder met: Je Zal Het Maar Hebben

Medianieuws

In het nieuwe seizoen van 'Je Zal Het Maar Hebben' gaat BNN wederom aandacht besteden aan jonge mensen met beperkingen. In seizoen zestien van het BNN-programma ontmoet Tim Hofman mensen die ondanks hun aandoening het onderste uit de kan halen, staan ze positief in het leven en kijken naar de dingen die ze nog wèl kunnen.

Tim Hofman gaat verder met: Je Zal Het Maar Hebben Het hebben van een ernstige huidziekte met pijnlijke abcessen, van de één op de andere dag bewusteloos raken met ernstig hersenletsel tot gevolg of geen armen hebben en handen direct aan je romp;

Presentator Tim Hofman duikt in hun leven en ervaart zelf met het nodige kunst- en vliegwerk hoe het is om een handicap te hebben.

'Je Zal Het Maar Hebben' is vanaf dinsdag (14 maart) wekelijks te zien om 21.20 uur bij BNN op NPO 3.

Foto: BNN

Seizoen zestien
In dit seizoen ontmoet Tim onder anderen Pim, Annemarie en Robin. Door zuurstofgebrek tijdens de geboorte raakt Pim spastisch in zijn benen. Hij is sindsdien afhankelijk van een rolstoel, maar dit staat zijn sportieve ambities zeker niet in de weg. Hij zitskiet, traint voor de Obstacle Run en is vastbesloten deel te nemen aan de Nijmeegse Vierdaagse.

In een andere aflevering zien we Annemarie. Ze is geopereerd aan een hersentumor en dit leidde tot blijvende schade aan haar zicht. Annemarie is blind aan haar rechteroog en heeft links nog maar een gezichtsveld van 60 graden. Toch vindt ze haar weg als modeontwerpster en geeft ze salsales aan blinden en slechtzienden.

En we zien Robin in 'Je Zal Het Maar Hebben'. Hij lijdt aan taaislijmziekte. Hierdoor ligt hij vaak in het ziekenhuis en heeft hij een lage levensverwachting. Toch struint Robin de feestjes af in zijn aangepaste caravan en is hij een fanatieke longboarder. [Radio.NL]

Bekijk hier de beste bekeken aflevering uit 2016

Gerelateerde Artikelen