Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grote televisiedebatten live te volgen op Radio 1

Medianieuws

De twee televisiedebatten bij de publieke omroep zijn ook rechtstreeks te volgen op Radio 1. De publieke radiozender zendt het 'EenVandaag' debat tussen Mark Rutte en Geert Wilders live uit. Ook missen luisteraars niks van het slotdebat op de vooravond van de verkiezingen.

Grote televisiedebatten live te volgen op Radio 1 Op maandag 13 maart gaan Rutte (VVD) en Wilders (PVV) een half uur lang in debat in EenVandaag (AVROTROS). De presentatie is in handen van Pieter Jan Hagens. Radio 1 zendt het debat live uit tussen 18.15 en 19.00 uur.

Op dinsdag 14 maart horen luisteraars hoe veertien lijsttrekkers onder toeziend oog van Rob Trip nog één keer met elkaar in debat gaan. Dit slotdebat is live te volgen op Radio 1 tussen 20.30 en 22.00 uur, inclusief een nabeschouwing in de radiostudio onder leiding van presentator Renze Klamer (EO).

Verkiezingsdag
Op woensdagavond 15 maart staan de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen de hele dag centraal op Radio 1. Van 20.00 uur tot 02.00 uur in de nacht presenteren Tijs van den Brink en Lara Rense 'Nederland kiest’, een programma van de gezamenlijke omroepen. Zij krijgen gezelschap van politieke commentatoren, onder wie Joost Vullings, Peter Kee en Kees Boonman.

Gedurende de nacht blijft de luisteraar op de hoogte van de laatste nieuwtjes over de verkiezingsuitslag in het tv-programma 'De verkiezingsnacht van Radio 1' (02.00 - 06.00) met presentator Jurjen van den Bergh en politieke analisten Sywert van Lienden en Sharon Gesthuizen. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen