Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Evangelische Omroep organiseert open dag bij Radio 5

Medianieuws

In het EO-gebouw in Hilversum vindt zaterdag 18 maart van 19.00 uur tot 22.00 uur de derde editie van het 'EO Live event' plaats. Op deze dag biedt het Radio 5-programma een kijkje achter de schermen voor de luisteraars.

Op het programma van het 'EO Live event' staan veel muziek, een radio-veiling en interviews gepland met Henk Binnendijk, Andries Knevel en Arjan Lock.

Deze editie van het evenement heeft vanwege het 50-jarig jubileum van de omroep een extra feestelijk tintje. In de EO-kapel aan de Oude Amersfoortseweg in Hilversum ontvangt presentatrice Yvonne Sprunken onder andere omroep-coryfee Henk Binnendijk, met wie ze herinneringen ophaalt uit de 50-jarige geschiedenis van de Evangelische Omroep.

Directeur Arjan Lock vertelt over een bijzonder project van EO Metterdaad, waarvoor hij eerder deze maand een bezoek bracht aan Haïti. En de EO heeft ook ‘personal organizer’ Ruth Hettema ingehuurd voor adviezen. Bijzonder is ook de aanwezigheid van Andries Knevel. Hij was tot vorig jaar wekelijks te horen als presentator van EO Live, maar werd in november 2016 ernstig ziek als gevolg van een legionellabacterie. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen