Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lijsttrekker Jan Dijkgraaf haalt uit naar praktijken van Giel Beelen

Medianieuws

Jan Dijkgraaf is niet blij met 3FM deejay Giel Beelen. Dijkgraaf vindt Beelen een 'ongelofelijke sneuneus'. Net als veel Nederlanders is de lijsttrekker van GeenPeil niet blij dat de 3FM deejay met drank achter het stuur zat. En dat laat hij weten in een pittige open brief.

Giel Beelen werd eind vorig jaar in Hoofddorp gepakt voor rijden met drank achter het stuur. Beelen moest op 16 februari voorkomen. Beelen kreeg van de politierechter een rijontzegging van zes maanden, waarvan vijf voorwaardelijk.

Maar de 3FM deejay ging meteen in hoger beroep tegen de beslissing van de politierechter om zijn rijbewijs in te vorderen.

Dijkgraaf, voormalig Powned presentator van het Radio 1 programma ‘Echte Jannen’ voor PowNed, vindt dat de deejay zijn straf niet accepteert als 'een vent' en schreef een open brief aan Beelen. [Radio.NL]

Wat ben jij een ongelooflijke sneuneus!
"Komt De Telegraaf er achter dat je voor de tweede keer veroordeeld ben wegens autorijden met teveel drank in je mik.

Belt De Telegraaf je voor commentaar, druk je dat telefoontje weg.

En uiteindelijk maak je een filmpje waarin je zegt dat je supersupersuperdom bent geweest. Je huilde er nog net niet bij.

Maar dat bewaar je waarschijnlijk voor je eerstvolgende optreden in 'De Wereld Draait Door', waar je weer zonder echt aangepakt te worden mag vertellen hoezeer die jóu allemaal pijn doet.

Goeie act, gozer. Want de waarheid is: je bent tegen je veroordeling in hoger beroep gegaan.

Je accepteert je straf niet als een vent, je probeert er onderuit te komen. Misschien is ‘sneuneus’ een te aardige kwalificatie.

Maar ja, mijn moeder heeft dan ook op jonge leeftijd haar moeder verloren door een zuipschuit zoals jij. Ik heb een extra allergie in mijn genen voor alcoholisten die te gierig zijn om een taxi te pakken."

Groet, Jan Dijkgraaf

Gerelateerde Artikelen