Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alberto Stegeman onderzoekt veroordeelde arts Sylvia Millecam

Medianieuws

Alberto Stegeman onthult zondag in 'Undercover in Nederland' de levensgevaarlijke praktijken van onder andere de veroordeelde arts René B. Hij werd als arts afgekeurd na de dood van presentatrice/actrice Sylvia Millecam, maar houdt nog steeds kankerpatiënten weg bij het ziekenhuis en laat levensreddende operaties uitstellen.

Alberto Stegeman onderzoekt veroordeelde arts Sylvia Millecam De praktijken van René B. worden zondag (21.30 – 22.30 uur) onthuld in een nieuwe aflevering van Undercover in Nederland.

Hij mag zich niet meer als arts uitgeven, maar hij blijkt zijn wanpraktijken nu voort te zetten als alternatief behandelaar in praktijk De Nieuwe Ham in De Meern.

Voor deze uitzending zijn Alberto en zijn team een bijzondere samenwerking aangegaan met de Vereniging tegen de Kwakzalverij.

De voorzitter, Catherine de Jong, ging in vermomming undercover bij René B. als zogenaamde patiënt met leverkanker.

Catherine de Jong: “Hij heeft niets geleerd van de rechtszaken en van het feit dat hij zijn artsentitel kwijt is. Deze man is onverbeterlijk en gevaarlijk.”

Verder gaat Menso Westerouen van Meeteren, oud-inspecteur van de Inspectie voor de Gezondheidszorg, met de verborgen camera langs bij een BIG-geregistreerde arts, Roger C.

Volgens hem bestaat kanker helemaal niet en artsen in het ziekenhuis interpreteren alles verkeerd. Roger C. gaat zo ver in zijn uitspraken dat hij zelfs vertelt dat Minister Schippers van Volksgezondheid moet worden opgehangen. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen