Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruud de Wild ontvangt na 15 jaar weer lijsttrekkers in radioshow

Medianieuws

Ruud de Wild verruilt Hilversumse studio voor politiek in Den Haag. Net als zoveel Nederlanders is ook Radio 2 deejay Ruud de Wild een zwevende kiezer. Om uit te maken op wie hij moet stemmen, verruilt hij daarom vanaf komende maandag 16.00 uur zijn Hilversumse studio voor het Binnenhof in Den Haag.

Ruud de Wild ontvangt na 15 jaar weer lijsttrekkers in radioshow Bijna vijftien jaar na de moord op Pim Fortuyn ontvangt de inmiddels 47 jarige presentator in zijn programma 'De Wild in Den Haag' op 6, 8 en 10 maart de lijsttrekkers van de grootste partijen, waaronder Mark Rutte.

Luisteraars kunnen in de uitzending hun vragen stellen.

Ruud onderzoekt op zijn manier hoe goed de politici zichzelf kennen en de lijsttrekkers laten muziek horen die hen tijdens de campagne op de been houdt.

Ruud: “Het wordt een bijzondere week en natuurlijk hoop ik dat ik aan het eind van deze week weet op wie ik moet stemmen. Vijftien jaar geleden heb ik, destijds voor 3FM, ook de lijsttrekkers te gast gehad in mijn programma. Door de moord op Fortuyn werd dit toen ruw onderbroken. Daarom wil ik voor deze gelegenheid De Wild in Den Haag ook maken met mijn regisseur van toen, Arjan Penders.” [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen