Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rijbewijs van 3FM deejay Giel Beelen alweer ingevorderd

Medianieuws

[Update] Het rijbewijs van Giel Beelen is wederom ingevorderd. De 3FM deejay reed deze keer niet te hard. Hij zat in november 2016 met te veel alcohol op achter het stuur. Beelen kreeg van de politierechter een rijontzegging van zes maanden, waarvan vijf voorwaardelijk. Maar Beelen laat het er niet bij zitten, hij is in hoger beroep gegaan. Tot die tijd mag hij nog rijden.

Rijbewijs van 3FM deejay Giel Beelen alweer ingevorderd De populaire deejay werd in november 2016 staande gehouden in Hoofddorp. Hij had voor de tweede keer in vijf jaar tijd weer te veel gedronken.

En afgelopen maand stond de deejay, die het probeerde het stil te houden, weer voor de rechter.

Mocht het vonnis, een rijontzegging van zes maanden, in hoger beroep worden bekrachtigd, dan mag Beelen zijn rijbewijs definitief inleveren en weer een chauffer inhuren. Dan moet hij opnieuw rijlessen gaan nemen.

Publiek figuur
Veilig Verkeer Nederland laat aan de Telegraaf weten teleurgesteld te zijn in de bekende deejay. "Hij is een publiek figuur en krijgt een salaris dat mede wordt betaald met publiek geld. Dan zou je verwachten dat hij zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt”, zegt woordvoerder Rob Stomphorst.

"Iedereen weet donders goed dat dit niet kan.” Ook de Vereniging Verkeersslachtoffers vindt het gedrag van Giel ’hufterig’. "Wij maken ons daar heel boos over.” Beelen wilde telefonisch niet reageren op de uitspraak van de rechter en gooide de hoorn erop. [Radio.NL]

Update
Op twitter zegt Beelen na deze publicatie: "Ik ben nooit het goede voorbeeld geweest, maar dit is slecht. Met alcohol op achter het stuur. Dom! Nu op de blaren zitten zoals het hoort."

Gerelateerde Artikelen