Kies je favoriete radiostation

Dossiers

‘Dr. Pol Goes Dutch’ 10 maart te zien op National Geographic

Medianieuws

‘The Incredible Dr. Pol’ is een bekende serie op National Geographic over het leven en de carrière van Dr. Jan Pol. De dierenarts van Nederlandse afkomst heeft een dierenkliniek op het platteland in de VS. Vorig jaar was hij in Nederland en dat is op vrijdag 10 maart om 22:00 uur te zien in ‘Dr. Pol Goes Dutch’.

De Nederlandse Dr. Jan Pol is vorig jaar samen met zijn vrouw Diane en zoon Charles op vakantie geweest in Nederland. Alhoewel, vakantie? Dr. Pol is natuurlijk Dr. Pol niet, als hij geen dieren kan helpen.

Zo loopt hij mee met Nederlandse veeartsen en brengt hij een bezoekje aan zijn oude universiteit in Utrecht. Ook bezoekt hij een Friese Paardenshow en het Drentse dorp Wateren waar hij is opgegroeid.

Deze en veel andere typisch Nederlandse activiteiten zijn vrijdag 10 maart om 22:00 uur te zien in ‘Dr. Pol Goes Dutch’ op National Geographic.

Nieuw seizoen
Na de Nederlandse aflevering begint het nieuwe seizoen van ‘The Incredible Dr. Pol’ op National Geographic. In de aflevering van 17 maart wordt de kliniek overspoeld door honden en hebben de dierenartsen hun handen vol aan een bonte verzameling puppy’s. De week daarop staat de dierenartsen een ware beproeving te wachten als maart zijn staart roert.

National Geographic is in Nederland vrij te ontvangen. Bij Ziggo op kanaal 18, KPN op kanaal 16, bij CanalDigitaal op kanaal 19, bij Caiway op kanaal 16, bij Delta op kanaal 15 en bij Online op kanaal 42. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen