Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patrick Kicken te horen bij de NPO

Medianieuws

Voormalig 3FM en Radio Veronica deejay Patrick Kicken is binnenkort weer even te horen bij alle zenders van de publieke omroep. Dit in de zendtijd voor Politieke Partijen. Hij is te horen als voiceover in de verkiezingsspot van De OndernemersPartij, waarmee hij op woensdag 15 maart ook meedoet aan de Tweede Kamerverkiezingen.

Patrick Kicken te horen bij de NPO Hij is kandidaat nummer 4 op lijst 12, met als lijsttrekker Hero Brinkman.

Zijn partij richt zich met name op zzp'ers en het midden- en kleinbedrijf, waaronder dus ook veel (regionale) commerciële radiozenders en medewerkers uit het omroepbestel die als freelancer worden ingehuurd.

De spot is via het YouTubekanaal van de OndenermerPartij te bekijken:
Voor zover bekend is Patrick de eerste (voormalig) radiodeejay die een gooi doet naar een plek in de Tweede Kamer. Wel zijn er bekende TV persoonlijkheden die ook aan deze verkiezingen meedoen, waaronder oud nieuwslezeres Pia Dijkstra voor D66 en voormalig Veronica omroepster Leonie Sazias, zij is tweede op de lijst bij de 50 plus partij van Henk Krol.

Oud VARA radiopresentator Henk Westbroek was ook actief in de politiek, maar dan lokaal in de provincie Utrecht. Hij staakte zijn landelijke politieke activiteiten voor de partij Leefbaar Nederland na de moord op Pim Fortuyn, in mei 2002. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen