Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Slam brengt een week lang ode aan de Nederlandse dance

Medianieuws

Slam staat vanaf maandag 20 februari tot en met vrijdag 24 februari in het teken van de Nederlandse dancemuziek. Aan het einde van de week worden tevens de 'Slam Awards' uitgereikt als onderdeel van de 'Dutch Dance Days'.

In de ochtendshow komen dagelijks de Nederlandse grondleggers van de dance in de studio voor een interview en een liveset.

In deze week komen ook de grootste dj-talenten van dit moment langs bij de middagshow op Slam. En ’s avonds zullen bekende namen als Afrojack, Oliver Heldens en Nicky Romero te horen zijn.

Slam Awards
Op donderdag 23 februari worden de 'Slam Awards' voor de tweede keer uitgereikt als onderdeel van de 'Dutch Dance Days'. De awards zijn vakprijzen gekozen door de industrie zelf.

Labels, eventorganisatoren, muziekredacties, producers en dj’s stemden de afgelopen weken op hun nummer één in de verschillende categorieën. De winnaars worden tussen 19.00 en 20.00 uur bekendgemaakt op Slam.

Categorieën Slam Awards
Dit jaar zijn er vier categorieën bij de Slam Awards: Beste Nederlandse dj, Beste Nederlandse talent, Beste Nederlandse producer en Beste Nederlandse track van het afgelopen jaar. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen