Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pauw en Jinek presenteren samen talkshow tijdens verkiezingen

Medianieuws

Jeroen Pauw en Eva Jinek gaan samenwerken in aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen van 15 maart. Van 27 februari tot en met 17 maart praten de presentatoren in 'Pauw & Jinek: De Verkiezingen' met alle politici, politiek commentatoren, prominenten en de gasten uit het nieuws over de lopende verkiezingsstrijd.

Pauw & Jinek: De Verkiezingen
“Het verkiezingscircus en alle trucs die daarbij horen zijn de thema's van de uitzendingen. We praten niet alleen iedere dag met de politici, maar ook met de mensen die de verkiezingen van een afstandje kunnen beschouwen. Alle rumoer rondom de verkiezingen komt bij ons samen," aldus Jeroen Pauw.

Eva Jinek: "Belangrijk is dat we een balans in het programma vinden die er voor zorgt dat we de kiezer, die thuis op de bank zit, bereiken en goed informeren. En dat zonder de informatie te herhalen die al door de politieke spindokters en imagodeskundigen de wereld in geholpen wordt.”

Pauw & Jinek: De Verkiezingen is van maandag 27 februari t/m vrijdag 17 maart, iedere werkdag live te zien rond 23.00 uur op NPO 1. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen