Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Valentijn Top 101 dinsdag op Sky Radio

Medianieuws

Het non-stop muziekstation Sky Radio zendt op Valentijnsdag (dinsdag 14 feb.) van 09.00 tot 17.00 uur de populairste lovesongs uit in de Valentijn Top 101. Volgens Sky Radio is ‘Shape Of You’ van Ed Sheeran de Valentijnshit van 2017.

Valentijn Top 101 dinsdag op Sky Radio Het nummer werd begin januari door de Britse zanger uitgebracht en komt binnen op nummer 1 in de lijst.

Naast typische lovesongs als ‘Marry You’ van Bruno Mars, komen in de lijst ook veel hits voor die gaan over vriendschap en de liefde voor het leven zoals ‘7 Years’ van Lukas Graham.

Top 5
1. Ed Sheeran – Shape Of You
2. Justin Timberlake – Can’t Stop The Feeling!
3. Adele – Send My Love
4. Armin van Buuren – This Is What It Feels Like
5. James Arthur – Say You Won’t Let Go

Naast de nummer 1 positie die Ed Sheeran weet te bemachtigen met het nummer ‘Shape Of You’, scoort de zanger nog 3 noteringen met ‘Photograph’ (plek 32), ‘Thinking Out Loud’ (plek 44) en ‘Castle On The Hill’ (plek 70). Adele is de meest genoteerde artiest met 8 noteringen.

De woorden ‘you’ en ‘love’ zijn de meest gebruikte woorden in titels in de Valentijn Top 101. Het woord ‘you’ komt in 24 titels voor en het woord ‘love’ in 13 titels. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen