Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny de Mol opent nieuw Hotel SynDroom

Medianieuws

Na drie seizoenen van ‘SynDroom’, in 2015 bekroond met de Gouden Televizier-Ring, opent Johnny de Mol, de zoon van Mediamagnaat John de Mol, vanaf 29 maart bij RTL 4 de deuren van het nieuwe Hotel SynDroom.

In dit tv-programma is het een komen en gaan van jongeren, allemaal hebben ze een beperking én een droom. Wat de hotelgasten echter niet weten is óf en wanneer tijdens het verblijf hun wens uitkomt.

Johnny runt het hotel samen met 4 mensen met het SynDroom van Down. In iedere aflevering van ‘Hotel SynDroom’ staan 4 jongeren centraal. Deze jongens en meisjes verblijven een paar dagen in het luxe hotel en leren elkaar en Johnny goed kennen; al die tijd wonen, eten en slapen zij in het hotel.

In elke aflevering bij RTL 4 staan verschillende dromen centraal. Die wensen kunnen groot zijn of onmogelijk lijken, zoals de klassieker Ajax – Feyenoord spelen met je G-voetbalteam. Maar SynDroom probeert waar mogelijk iemand structureel te helpen. Zo probeert de tweeling Stephan en Martijn al jaren hun tractorrijbewijs te halen - voor hun werk onmisbaar. Johnny regelt dat ze rijles krijgen speciaal voor mensen een beperking, maar de jongens moeten het natuurlijk wel zelf doen. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen