Kies je favoriete radiostation

Dossiers

EO-Jongerendag maakt artiesten voor GelreDome Arnhem bekend

Medianieuws

De line-up van de EO-Jongerendag is bekend. Rend Collective, Philippa Hanna, de Beam Worship Band, Hawk Nelson en Capital Kings zullen op zaterdag 10 juni het podium van GelreDome Arnhem betreden. Lindz West van de Britse band LZ7 zal tijdens de EO-Jongerendag spreken over het thema ‘Fear not’.

EO-Jongerendag maakt artiesten voor GelreDome Arnhem bekend De jongerendag is volgens de EO het grootste christelijke jongerenevent van Europa en vindt dit jaar voor de 43ste keer plaats.

Traditiegetrouw komen jongeren uit heel het land naar het Arnhemse stadion. De presentatie is voor het derde jaar op rij in handen van Joram Kaat.

“Voor iedereen”
“De EO-Jongerendag is er voor iedereen en dat zie je terug in onze line-up”, zegt Kaat. “We hebben de authentieke folk-popmuziek van Rend Collective, waarbij het voelt of je met duizenden andere jongeren rond een kampvuur staat te zingen, maar we hebben óók het Amerikaanse dance-duo Capital Kings.

Als zij op het podium staan, moét je wel meedansen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze Beam Worship Band, singer-songwriter Philippa Hanna en de christelijke rockband Hawk Nelson.” [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen