Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Goedele Liekens brengt passie terug op Valentijsdag

Medianieuws

In 'Goedele On Top’ proberen stellen onder leiding van presentatrice Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Vanaf dinsdag 14 februari wordt bij RTL 5 (21,30 uur) iedere aflevering één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar Goedele door middel van verschillende opdrachten het koppel een duwtje in de goede richting geeft.

Nadat Goedele de koppels thuis bezoekt en confronteert met de beelden die zijn gemaakt door observatiecamera’s in hun woon- én slaapkamer, worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het ‘sekslab’.

Hier krijgen ze allerlei opdrachten en worden tegelijkertijd gemonitord. Zo krijgen ze onder andere seksueel getinte filmfragmenten en foto’s te zien van hun naakte partner.

Ook moeten ze kiezen welke standjes ze het meeste aanspreken. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens?

Op deze manier krijgt Goedele een goed beeld van de vaak verschillende verlangens van de partners. Vervolgens krijgen de stellen op het tropische en romantische Bonaire privéles van Goedele. Alles in de hoop de passie weer terug te brengen. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen