Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rik van de Westelaken presenteert eerste programma voor SBS

Medianieuws

Oud-nieuwslezer Rik van de Westelaken stapte eerder dit jaar over van de NOS naar de zendergroep van SBS. Donderdag (12 januari)is zijn debuut bij SBS6. Dan presenteert hij de eerst nieuwe kennisquiz '5 Golden Rings'. In deze interactieve quiz van SBS6 strijden twee koppels tegen elkaar voor een geldbedrag dat kan oplopen tot 25.000 euro.

Rik van de Westelaken presenteert eerste programma voor SBS De koppels krijgen ieder 5 ringen om 5 levels van vragen te doorlopen. Alle vragen moeten worden beantwoord op een gigantische LED vloer met afbeeldingen. De kandidaten leggen een ring op de plek van de afbeelding waar zij denken dat het juiste antwoord zich bevindt.

In 5 Golden Rings worden de vragen niet moeilijker gedurende het spel, maar de ringen worden wel kleiner. Slechts een vierkante millimeter kan het verschil maken tussen winst en verlies.

5 Golden Rings is ook interactief, via een app kunnen de kijkers hun digitale ring op de afbeelding op hun telefoon of tablet plaatsen. De online winnaars worden tijdens het programma bekendgemaakt. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen