Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Don Diablo, Mike Williams en Sam Feldt krijgen radioshow op Slam

Medianieuws

Er zijn drie nieuwe Nederlandse deejays toegevoegd aan de programmering van Slam. Don Diablo, Mike Williams en Sam Feldt starten vanaf vrijdagavond met een eigen radioprogramma op de landelijke zender. Hiermee worden ze wekelijks een vast onderdeel van de ‘Slam MixMarathon’.

Jochem Hamerling, Music Director Slam: “Don, Sam en Mike zijn zonder twijfel de mannen van dit moment en weten altijd te verassen met goede tracks en vernieuwende DJ-sets. Vanaf nu hoor je ze iedere week op Slam! en daar zijn we trots op!”

Don Diablo
Don Diablo is niet alleen een deejay en producer, maar vanaf vrijdag heeft hij ook een eigen radioshow op Nederlandse bodem. Met het programma ‘Hexagon Radio’ is hij elke vrijdagavond van 18:00 tot 19:00 uur te horen. Don scoorde afgelopen jaren grote hits met Cutting Shapes en Chemicals en remixte tracks voor onder andere Madonna, Rihanna en Ed Sheeran.

Don Diablo: "De afgelopen twee jaar is mijn radioshow internationaal flink gegroeid dus ik ben blij dat ik nu ook eindelijk in mijn eigen land een officiële show in de ether krijg. Ook nog eens prime time, vrijdagavond, spitstijd en op mijn favoriete radiozender...dus ik kan niet wachten!"

Sam Feldt
Sam Feldt veroverde een plek in de DJ Mag Top 100, hij verdiende afgelopen jaar een Slam Award als grootste talent van 2016 en hij scoorde internationaal grote hits met ‘Summer on You’ en ‘Show me Love’. Sam Feldt presenteert vanaf vrijdag wekelijks zijn eigen show. Zijn programma ‘Heartfeldt Radio’ is te beluisteren vanaf 19:00 uur.

Sam Feldt: “Ik heb super veel zin om mijn wekelijkse radioshow te starten op Slam en de luisteraars toffe nieuwe en oude tracks te laten horen. Happy to be part of the Slam family now!”

Mike Williams
Mike Williams is pas 20 jaar, maar scoorde wereldwijd al grote clubhits coor zijn mentor Tiësto. Zijn eigen radioprogramma ‘Mike Williams on Track’ presenteert hij voortaal elke vrijdagnacht vanaf 01:00 uur.

Mike Williams: “Ik vind het super tof om eindelijk te starten met mijn eigen radioshow. Om het dan ook nog eens op SLAM! te doen is natuurlijk top. Kan niet wachten om jullie alle muziek te laten horen!” [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen