Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Slam start 2017 met nieuwe programma’s

Medianieuws

De dancezender Slam trapt het nieuwe jaar af met een flink aantal nieuwe programma’s. Zo gaat Giorgio Hokstam het dagelijkse programma Slam@Work presenteren, terwijl Tom van der Weerd twee weekendshows krijgt. Daarnaast worden nieuwe DJ’s toegevoegd aan de MixMarathon.

Slam start 2017 met nieuwe programma’s Slam schrapt de twee uren met non-stop muziek in de ochtend. Voortaan presenteert Giorgio Hokstam van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 12 uur het programma “Slam@Work”.

Hokstam was de afgelopen periode al werkzaam als producer van het ochtendprogramma van Joost Burger. Ook nam hij een deel van de Sunday Chill voor zijn rekening.

Ook de weekendprogrammering gaat volledig op de schop. Op zaterdag en zondag presenteert Tom van der Weerd tussen 12 en 15 uur WeekendTom. Van der Weerd presenteert momenteel op vrijdag de MixMarathon tussen 11 en 16 uur. Dit wordt vanaf nu het blok tussen 10 en 15 uur.

Michiel Jurrjens neemt de presentatie van de “Slam 40” op zaterdagmiddag over van Joost Burger, terwijl de “Midden in je weekend show” op zaterdag tussen 18 en 20 uur gepresenteerd wordt door Van der Weerd en Hokstam. De Sunday Chill verdwijnt uit de programmering.

Martijn La Grouw, station director van Slam, laat aan Radio.NL weten blij te zijn met de vernieuwde programmering. “Tom van der Weerd heeft zich het afgelopen jaar enorm ontwikkeld en wordt hiervoor beloond met eigen slots in het weekend. Verder krijgt ook Giorgio Hokstam meer kans om zich te ontwikkelen als jock.”

De line-up van de MixMarathon wordt verfrist met nieuwe shows van Sam Feldt, Don Diablo en Mike Williams. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen