Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Margriet van der Linden en Chris Zegers presenteren MolTalk

Medianieuws

Afgelopen donderdag was de voorbeschouwing op 'Wie is de Mol?' en 'Moltalk' al te zien. Chris en Margriet bespraken in de 'Kick Off' samen met Art Rooijakkers wat de kijkers in het nieuwe seizoen kunnen verwachten. Komende zaterdag (7 januari) gaat het tv-programma Wie is de Mol? weer van start op NPO1.

Aansluitend na 'Wie is de Mol?' presenteren Margriet van der Linden en Chris Zegers om 21.30 uur op NPO3 dan de live nabeschouwing MolTalk vanuit VondelCS in Amsterdam.

Samen met oud-kandidaten en andere gasten bespreken van der Linden en Zegers het nieuwe seizoen. Beide waren vorig jaar te zien in het vijftiende editie van Wie is de Mol?.

Chris Zegers moest het in het vijftiende seizoen van Wie is de Mol? (2015) in de laatste afvalronde voor de finale afleggen tegen Marlijn Weerdenburg, Rik van Westelaken en Margriet van der Linden. Een emotioneel afscheid volgde en dat maakt zijn terugkeer als presentator van MolTalk extra bijzonder.

“Tranen van geluk. 10 zaterdagavonden naast Margriet, de tofste, liefste, leukste Mol waar ik nog steeds wakker van wordt. Wat een feest, ik duik weer vol in het avontuur van Wie is de Mol? Mijn hartslag gaat omhoog en ik kan niet wachten. M'n Molboekje ligt al klaar…nog maar 4 weken,” aldus Chris Zegers.

Margriet van der Linden wist als Mol van seizoen vijftien de rol van penningmeester te bemachtigen en daarmee het bedrag in de pot historisch laag te houden. Heeft zij als oud-Mol een voorsprong als het gaat om het ontmaskeren van de Mol?

Margriet: "Toen Chris onlangs voetbal bij me kwam kijken, hebben we nauwelijks iets van de wedstrijd kunnen zien, omdat hij toch nog alle theorieën van ons seizoen wilde doornemen. Wie is de Mol? maakt stapelgek en die gekte gaan wij wéér samen in. Deze keer niet in een hotelkamer, maar vanuit de studio van VondelCS. Het is een cadeau en we gaan er een feest van maken!". [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen