Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Niels Hoogland benoemd tot zendermanager FunX

Medianieuws

Niels Hoogland is de nieuwe zendermanager van FunX. Hij was sinds april 2015 adjunct-zendermanager van de lokale publieke zender voor jongeren in de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. FunX is vrijdag tevens gestart met de 'FunX Dixte 1000'

Niels Hoogland benoemd tot zendermanager FunX NPO-voorzitter Shula Rijxman: "Niels voelt als geen ander aan wat er leeft onder ons jonge publiek in de grote steden en weet die jongeren samen met zijn redactie al heel goed te bereiken.

Met Niels aan het roer en in samenwerking met de omroepen kan FunX verder doorgroeien en een jonge én diverse doelgroep verbinden met de publieke omroep."

Niels Hoogland was voor hij naar de NPO kwam deejay en programmadirecteur van Radio 538 en stationmanager van onder andere Radio Veronica. Bovendien is hij oprichter van radioprogramma en online urban-platform Juize.

Dixte 1000
Vrijdag is de lokale zender ook met de vierde editie van de FunX Dixte 1000 gestart. De lijst is ook dit jaar samengesteld door FunX met een beetje hulp van de luisteraars. Tot en met vrijdag 11 november tellen de FunX-deejays dagelijks van 09.00 tot 20.00 uur af naar de nummer 1.

Niels Hoogland, adjunct zendermanager: “De Dixte 1000 bewijst dat de Nederlandse urbanscene booming is. Ik ben trots dat FunX daar als kweekvijver voor nieuw Nederlands talent aan heeft bijgedragen. Wij supporten deze artiesten vanaf dag één, zo was Broederliefde in 2014 het allereerste FunX Talent. Dat zij nu in de top 3 staan is mooi om te zien.” [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen