Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Qmusic deejay Stephan Bouwman blij met optreden in The Voice

Medianieuws

The Voice of Holland is afgelopen week weer gestart bij RTL 4. Daarin was deze keer ook een deejay te zien van Qmusic. Stephan Bouwman, elke zaterdag en zondag van 21.00 tot 00.00 uur te horen op Qmusic, mocht zijn zangkunsten laten horen. En dat ging heel goed.

Stephan Bouwman: "Echt bizar dat er vier stoelen zijn gedraaid! Het was een moeilijke keuze om te maken. Sanne was zo lief en oprecht. Maar toch denk ik dat Team Waylon het allerbeste bij mij past! Op naar The Battles!"

Overigens is de deejay van Qmusic niet van plan direct te stoppen met radiomaken na zijn optreden in tijdens de audities van The Voice of Holland. Wie het optreden heeft gemist. Bekijk het hieronder terug.

"Mensen vragen of ik stop bij Qmusic. Maar dingen kunnen toch samengaan?", vraagt Stephan zich af in Metro. Tot dusver had hij nooit zo veel vertrouwen in zijn eigen zangkunsten.

"Ik geloof nooit zo in mezelf. Ik vond dat ik een leuke stem voor de braderie had", zegt hij. Toch draaiden alle vier de coaches hun stoel voor hem.

"Ik heb in elk geval meer zelfvertrouwen gekregen en mijn nieuwe droom is om eigen muziek te maken".

Stephan Bouwman zong tijdens de talentenjacht het nummer 'Let it go' van James Bay. Qmusic deejay Stephan Bouwman kreeg ook veel steun van zangeres Anouk. Ze was erg enthousiast over de deejay.

De jury van The Voice of Holland bestaat dit seizoen uit Ali B, Sanne Hans, Guus Meeuwis en Waylon. Anouk kon de blind auditions niet bijwonen door de geboorte van haar zesde kindje. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen