Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sonja Barend Award 2016 voor Humberto Tan

Medianieuws

Humberto Tan heeft de 'Sonja Barend Award' gewonnen voor zijn interview in 'RTL Late Night' met vier overlevenden van de aanslag in de Parijse concertzaal Bataclan. Tan ontving de jury-prijs uit handen van naamgeefster Sonja Barend in De Wereld Draait Door.

Sonja Barend Award 2016 voor Humberto Tan Er waren dit jaar drie kanshebbers die de meeste stemmen hebben gekregen. Naast Humberto Tan waren ook gernomineerd Tijs van der Brink en Jeroen Pauw.

Humberto Tan
Op 16 november 2015 interviewde Humberto Tan in 'RTL Late Night' Ferry Zandvliet, Bob de Zwart, Frank de Wilde en Dexter Sillem, drie dagen na de aanslag in de Parijse concertzaal Bataclan. Zij waren erbij aanwezig en overleefden het. In het interview blikken de vier vrienden terug op die avond en alle huiveringwekkende details.

Juryrapport
Een jury van ruim veertig collega-interviewers, tv-critici en mediajournalisten verkoos Tan uit een lijst van tien kanshebbers die organisator Vara-gids onlangs publiceerde.

Sonja Barend Award
Het is de achtste keer dat de Sonja Barend Award wordt uitgereikt. Eerdere winnaars zijn Matthijs van Nieuwkerk, Clairy Polak, Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke, Coen Verbraak en twee keer Jeroen Pauw. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen