Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heel veel kritiek op eerste uitzending RTL Live met Verlinde

Medianieuws

Bij RTL 4 is afgelopen maandag de eerste uitzending gestart van het nieuwe 17.00 uur-programma 'RTL Live'. Slechts 374.000 mensen keken naar de uitzending, gepresenteerd door Albert Verlinde. De eerste aflevering heeft heel veel kritiek gekregen op Twitter.

Heel veel kritiek op eerste uitzending RTL Live met Verlinde 'RTL Live' kreeg maandag veel kritiek over de slechte beeldkwaliteit van de uitzending.

De beelden, niet in HD, zouden onscherp zijn, vooral als er van afstand gefilmd wordt.

Ook het decor zag er goedkoop uit en de belichting was volgens kijkers niet goed.

Zo schrijft iemand: Nou de kop is eraf.. Wat een flutprogramma! #rtllive en #rtllive Albert moet dit niet alleen doen; hij mist een aangever. Geef hem iemand aan zijn zij, letterlijk. Dit is veel te dun zo. Jammer!

Andere Twitteraars vullen aan: #rtllive slecht geluid, was het eerste dat me opviel toen ik om 17.30 begin te kijken (en luisteren) en #rtllive Wanneer komen de HD camera's en visual binnen?

Het tv-programma wordt opgenomen in dezelfde villa waar ook Koffietijd wordt gemaakt in een landhuis in Eemnes. 'RTL Live' wordt elke dag afwisselend gepresenteerd door Angela Groothuizen en Verlinde. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen