Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Schiffers stapt over van Radio 2 naar Radio 5

Medianieuws

Hans Schiffers maakt begin 2017 de overstap van Radio 2 naar Radio 5. Vanaf 2 januari gaat hij iedere werkdag de Arbeidsvitaminen presenteren tussen 10.00 en 12.00 uur. Schiffers neemt het stokje over van Jan Steeman.

Hans Schiffers stapt over van Radio 2 naar Radio 5"Op Radio 2 heb ik sinds 1997 de meest uiteenlopende programma’s mogen presenteren. De laatste jaren met veel plezier in het weekend. Op Radio 5 ligt nog een mooie toekomst voor me. Ik ga me er zeker thuis voelen,” aldus Schiffers.

Jurre Bosman, Zendermanager Radio 2 en Radio 5: “Na twintig jaar nemen we op Radio 2 afscheid van Hans, maar het goede nieuws is dat we hem weer dagelijks radio gaan horen maken op Radio 5. Hans is de aangewezen radiomaker om Jan Steeman op te volgen. Met zijn vertrouwde stem kan hij op NPO Radio 5 precies de juiste sfeer neerzetten die de Arbeidsvitaminen zo uniek maakt.”

Voor Schiffers zijn de Arbeidsvitaminen niet onbekend. Van 1992 tot 1997 presenteerde hij het programma op Radio 3 en Radio 3FM. In 2015 werd Arbeidsvitaminen uitgeroepen tot meest gewaardeerde publieke radioprogramma. Meer informatie over het afscheid van Jan Steenman en de invulling van de programma’s die Hans Schiffers op Radio 2 achterlaat, volgen op een later moment. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen