Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thorvald de Geus stopt bij Radio Decibel

Medianieuws

[Update] Thorvald de Geus stopt bij Radio Decibel. De radiodeejay is sinds juli 2013 te horen op het regionale commerciële station in de Randstad en Eindhoven. De afgelopen twee jaar presenteerde hij de dagelijkse middagshow. Vrijdag is zijn laatste programma op de zender.

Thorvald de Geus stopt bij Radio Decibel De Geus maakte in juli 2013 zijn debuut op Decibel als vervanger van Koen van Tijn, die het station had verlaten.

Geheel nieuw was de deejay niet bij het station, want hij was al werkzaam voor de zender als media adviseur in de regio Utrecht.

Voor Decibel werkte De Geus voor onder meer Radio 10 Gold, Noordzee FM en Tros Radio 3.

In eerste instantie presenteerde hij bij Decibel het blok tussen 10 en 12 uur op Decibel. In augustus 2014 verhuisde de deejay naar het tijdsslot tussen 16 en 19 uur.

Sinds oktober 2014 presenteert De Geus ook de dagelijkse ochtendshow op zusterstation Radio 8FM Randstad (en voorloper Radio Royaal). Of hij hiermee door blijft gaan is nog onduidelijk. Decibel heeft nog niet gereageerd op vragen van Radio.NL.

De Geus is sinds enige jaren ook werkzaam als buschauffeur. Begin deze week postte hij op Facebook: “Overeenkomt tussen een lege bus of geen luisteraars? Ondanks dat ik dat laatste nooit zou merken: gewoon doorgaan. Join the Music nog een weekje met mij als gastheer.“

In de toekomst is De Geus mogelijk nog wel als invaller te horen op Decibel. [Radio.NL]

Update
Thorvald de Geus gaat vooralsnog wel gewoon door met de dagelijkse ochtendshow op Radio 8FM in de Randstad.

Gerelateerde Artikelen