Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen van Koningsbrugge maakt muziekprogramma in Californië

Medianieuws

Jeroen van Koningsbrugge was zeven maanden voor een sabbatical met zijn gezin in Californië. Ook gebruikt Jeroen zijn tijd om met enkele muziekvrienden te werken aan het opnemen van het RTL 4-programma ‘Jeroen In California: Songs Of Life’.

Jeroen van Koningsbrugge maakt muziekprogramma in Californië In zijn tijdelijke villa in Los Angeles ontvangt hij vooor zijn nieuwe tv-programma vanaf woensdag (31 augustus) elke week een bekende artiest om samen te werken aan zijn debuutalbum.

Waylon, VanVelzen, Typhoon, Nicky Romero, Nick Schilder, Gers Pardoel, Thomas Acda en Bart van der Weide en Dennis Huige (Racoon) vertalen samen met Jeroen persoonlijke verhalen naar muziek. In de eerste aflevering maakt Waylon de oversteek naar Californië.

Jeroen: “Ik heb de afgelopen maanden mijn sabbatical mogen vieren en tussendoor heb ik ook nog met acht geweldige muzikale vrienden een erg persoonlijk programma en album mogen maken. Alle nummers zijn gebaseerd op onderwerpen die dicht bij mijzelf en de gast staan. We hebben inspiratie trips gemaakt en vooral heel erg genoten van het zonnige leven in Malibu. Ik kijk erg uit naar de eerste uitzending en de release van mijn debuut album”.

‘Jeroen In California: Songs Of Life’ is vanaf woensdag 31 augustus om 20.30 uur te zien bij RTL 4. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen