Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Luuk Ikink maakt overstap van RTL Late Night naar RTL Boulevard

Medianieuws

Luuk Ikink stopt als sidekick van Humberto Tan in het dagelijkse tv-programma 'RTL Late Night'. De presentator wordt co-presentator bij RTL Boulevard. Hij gaat Albert Verlinde dus niet vervangen, zo meldt hij op Radio 538. Daarnaast werd bekend dat 538 deejay Frank Dane nog meer voor Boulevard gaat doen.

Luuk Ikink maakt overstap van RTL Late Night naar RTL Boulevard Luuk Ikink: "Soms doen zich kansen voor die je gewoon niet kan en mag laten liggen. Bij 'RTL Boulevard' kan ik werken bij een programma dat volop in ontwikkeling is, op een nieuwe plek en in een presentatieteam waarin ik mij nog meer kan ontwikkelen.

Ik ga niet graag weg bij 'RTL Late Night', maar heb wel ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging!"

Frank Dane (pseudoniem Frank Kjærby Jensen), de broer van Robert Jensen, is momenteel  invaller van Verlinde. Dane gaat aan de slag gaat als "vliegende verslaggever" bij Boulevard. Daarnaast blijft Frank Dane ook werkzaam bij Radio 538, waar hij momenteel nog de Frank en (Tijdelijke) Ochtendshow presenteert, tot Edwin Evers weer in Nederland is.

Vanaf 29 augustus zendt 'RTL Boulevard' uit vanaf het Leidseplein in Amsterdam en niet meer vanuit Hilversum. Na bijna vijftien jaar verhuist de studio van ‘RTL Boulevard’ van het Mediapark in Hilversum naar Leidseplein 1 in Amsterdam.

Winston Gerschtanowitz, Beau van Erven Dorens én Ruben Nicolai zullen vanaf deze verhuizing afwisselend het tv-programma presenteren. Ieder neemt een week voor zijn rekening, in duo-presentatie met Luuk Ikink. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen